به گزارش خبرگزاری برنا از کرمان؛ "سیدعلی معین زاده" در نشست مشترک کارشناسان میراث فرهنگی، مرکز بهداشت کرمان وفعالان بخش خصوصی گردشگری استان، افزود: در حال حاضر آشپزخانه های زیرزمینی غیرمجاز به شکل قارچ گونه در حال گسترش در سطح شهر و استان کرمان هستند که باید با آنها به شکل ویژه برخورد شود.

وی با اشاره به اینکه در آشپزخانه های زیرزمینی غیر مجاز نکات بهداشتی به هیچ عنوان رعایت نمی شود، بیان داشت: متاسفانه در مقابل مراکز توزیع غذا از قبیل رستورانها و آشپزخانه های مجاز به شدت زیر ذره بین کارشناسان بهداشت هستند .

معین زاده با تشکر از عملکرد مناسب و شایسته مرکز بهداشت کرمان و دامپزشکی در ایام ماه مبارک رمضان، اظهار داشت: بهتر آنست که کارشناسان این دو مرکز نگاهی مشترک به تمام مراکز پذیرایی از جمله کافی شاپ ها، بستنی فروشیها، رستورانها، تالارها و مکانهای فروش غذا داشته باشند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر به سبب افزایش آشپزخانه ها، رستورانهای هتلها نیمه فعال ویا غیر فعال شده اند، افزود: متاسفانه سرمایه گذاران بخش گردشگری و پذیرایی کرمان در این خصوص دچار ضرر شده اند.