به گزارش برنا از شهرکرد؛ حمیدرضا دانش با بیان اینکه تولید قارچ در سال گذشته نسبت به سال 93 حدود 10 درصد افزایش یافته است. اظهار داشت: تولید قارچ در 3 ماهه نخست سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته 200 تن افزایش یافته است.

وی افزود: در حال حاضر قارچ استان به صورت صنعتی و خانگی در 27 کارگاه صنعتی و 150واحد خانگی تولید می‌شود.

معاون جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه سالانه 6 هزار تن قارچ دکمه‌ای در استان تولید می‌شود، خاطر نشان کرد: قارچ تولید شده علاوه‌بر تأمین نیاز بازار استان به استان‌های اصفهان، بندرعباس، فارس، کرمان و خوزستان صادر می‌شود.

دانش بیان کرد: مهم‌ترین مرکز تولید قارچ استان روستای قلعه ممکا از توابع شهرستان کیار است که سالانه بیش از 800 تن قارچ دکمه‌ای تولید می‌کند، این دهکده قارچ در زمینی به مساحت 2 هزار و 500 مترمربع دارای 17 واحد فعال است.

وی گفت: استان چهارمحال و بختیاری در راستای تولید قارچ خوارکی رتبه پنجم کشور را به خود اختصاص داده است و بیشترین میزان تولید قارچ در شهرستان بروجن و فارسان است.

معاون جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری با اشاره به مشخصات قارچ تولیدی در استان تصریح کرد: قارچ خوب باید کلاهک کروی شکل داشته باشد، پره‌های پشتی آن باز نشده باشد، سفت، تو پُر، سنگین و دارای اندازه متوسط باشد.

دانش ادامه داد: پرورش‌ دهنگان قارچ نباید از قفسه‌های چوبی در تولید قارچ استفاده کنند، بهترین مورد برای قفسه، قفسه‌های فلزی می‌باشد و در هر دوره کارگاه باید ضد عفونی شود.