به گزارش گروه روی خط رسانه های خبرگزاری برنا؛ بهترین خبری که می توان به این افراد داد، این است که بعضی از خوراکی های سالم کالری پایینی دارد وهر چقدر بخورید، باعث چاقی نمی شود.

در ادامه به برخی از این خوراکی های خوشمزه اشاره می شود

اسفناج: یک فنجان اسفناج تنها هفت کالری دارد. برگ‌های سبز اسفناج کم کالری‌است اما سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی است و به همین دلیل مصرف آن در هر رژیم غذایی توصیه می شود.

مواد مغذی اسفناج: آهن، اسیدفولیک، ویتامین K، پتاسیم، روی، فسفر، کلسیم، سلنیم، منیزیم، منگنز، مس و فیبر غذایی .

برگ چغندر: یک فنجان برگ چغندر فقط هفت کالری دارد.

مواد مغذی برگ چغندر: ویتامین A، C، E و K، پتاسیم، منیزیم، منگنز، کلسیم، مس، آهن.

خیار: یک فنجان خیار خردشده فقط 16 کالری دارد.

مواد مغذی خیار: ویتامین K، C و انواع ویتامین B ، مس، اسیدهای آمینه و فیبر محلول و غیرمحلول، پتاسیم، منگنز، فسفر، منیزیم، بیوتین و سیلیکا.

کدو سبز: یک فنجان کدو سبز خرد شده، 21 کالری دارد.

مواد معذی کدو: کربوهیدرات و چربی کم، پتاسیم، اسیدفولیک، ویتامین A و C، منگنز، مس و فسفر. اسید چرب امگا 3، روی، نیاسین، پروتئین و فیبر محلول و غیر محلول.

کاهو: انواع کاهو، کم کالری و دارای آب زیادی است . (هر صد گرم ۱۷ کالری)

مواد مغذی کاهو: ویتامین‌های گروه B، ویتامین‌های A، C و K، اسیدفولیک، آهن، منگنز، فیبر، پتاسیم، روی و مس.

کلم: یک فنجان کلم خرد شده 22 کالری دارد.

مواد مغذی کلم: ویتامین‌های B2، B6، C و K، منیزیم، منگنز، فیبر، پتاسیم، اسیدفولیک و مس ، کولین، فسفر، کلسیم، سلنیم، آهن، اسید پانتوتنیک، پروتئین و نیاسین .

تربچه: یک فنجان تربچه‌ خرد شده حاوی 18 کالری است.

مواد مغذی تربچه: فیبر، ویتامین B6 و C، پتاسیم، اسیدفولیک، منگنز، مس، منیزیم و کلسیم.

کرفس: بیش از 95 درصد کرفس از آب تشکیل شده است . (هر صد گرم 14 کالری)

مواد مغذی کرفس: ویتامین A، C، K و بعضی از ویتامین‌های B همراه با کلسیم، منیزیم، فسفر، اسیدفولیک، پتاسیم و فیبر. کربوهیدرات کم و غنی از فیبر.

نکته: مصرف فیبرها ۳۰ درصد سوزاندن چربی را افزایش می دهد. بنابراین روزانه حداقل ۲۵ گرم فیبر مصرف کنید.

غذاهای غنی از آهن: وجود آهن برای حمل و انتقال اکسیژن به عضلات ضروری است و عضلات برای سوزاندن چربی به اکسیژن نیاز دارند.

پیشنهاد: یکی از خوراکی هایی که هم اشتها آور است و هم گرسنگی را به خوبی رفع می کند، سیب است. طبق آزمایش هایی که روی ۵۸ فرد بالغ انجام شد، مشخص شدکسانی که ۱۵ دقیقه قبل از ناهار خود یک سیب می خورند، نسبت به وقتی که قبل از ناهار خود ماده غذایی مشابه آن را می خورند، بعد از صرف غذا احساس سیری بیشتری می کنند. به علاوه این افراد ۱۵درصد کالری کمتری هنگام غذا خوردن مصرف می کنند چون بخشی از احساس گرسنگی شان قبل از غذا برطرف شده است.

منبع:روزنامه خراسان

خبرگزاری برنا: انتشار مطالب خبری و تحلیلی رسانه‌های داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر می‌شود.