به گزارش گروه روی خط رسانه های خبرگزاری برنا؛ انبه دارای  ویتامین های A وB وC  بوده و بدن را در دست یافتن بر فیبر، پتاسیم و منیزیم  کمک می کند، و نوع نارس آن می تواند به افزایش تولید گلبول های قرمز کمک کند.

خاصیت ضد سرطانی

آنتی اکسیدان های موجود در انبه، بدن را در برابر سرطان پروستات، سرطان پستان و سرطان خون مقاوم می کند.

حفاظت چشم

انبه با داشتن ویتامین سی فراوان،می تواند با تقویت سطح بینایی، مانع از کوری شود.

کاهش وزن

انبه فاقد چربی و نمک بوده بنابراین موجب افزایش کالری نمی شود .فیبرهای موجود درانبه؛ احساس سیری کاملی را برای مدت زمان طولانی در انسان ایجاد می کند.