به گزارش گروه روی خط رسانه های خبرگزاری برنا؛ از دیدگاه طب سنتی بوییدن سیب و خوردن آن در سلامت مغز و تقویت آن بسیار اثر دارد.

این متخصص طب سنتی افزود: سیب سرشار از آنتی اکسیدان است که مداومت در مصرف سیب و آب سیب از بروز استرس های اکسیداتیو جلوگیری می کند، همچنین سیب از متاستاز سرطان کبد جلوگیری می کند.

وی ادامه داد: سیب به علت داشتن خاصیت آنتی پرولیفراتیو (جلوگیری از رشد بیش از حد سلول های کراتینوسیت و تنظیم اثرات ایمنی بدن) از تکثیر بیش از حد سلول های سرطانی جلوگیری می کند.

اضافه کرد: سیب علاوه بر اینکه مغز و حافظه را تقویت می کند، از بروز برخی از بیماری های اعصاب مانند آلزایمر و پارکینسون جلوگیری می کند.

این متخصص طب سنتی گفت: اهمیت سیب در درمان برخی از سرطان ها مانند سرطان سینه و کولون اثبات شده است حتی مصرف سیب از پیشروی سرطان پیشگیری می کند.

کردافشاری بیان کرد: افرادی که دچار ضعف معده هستند و از مشکلات معده رنج می برند، سیب بسیار برایشان مفید است ولی باید دانست که این افراد باید پوست سیب را بگیرند، چون معده ضعیف است و قادر به هضم پوست سیب نیست؛ مصرف سیب بدون پوست به رفع یبوست کمک می کند.

وی خاطر نشان کرد: عملکرد آنتی اکسیدانی سیب نیز در جلوگیری از بروز سرطان مؤثر است.