به گزارش گروه روی خط رسانه های خبرگزاری برنا؛ وجود مولکولی در گوشت بوقلمون از بدن در برابر بیماری‌هایی نظیر ام‌اس محافظت می‌کند. طبق این تحقیقات سطح بالای اسید آمینه و تریپتوفان می‌تواند التهابات مغز را کاهش دهد و بوقلمون حاوی مقادیر زیادی از این مواد است. التهابات مغزی در موارد پیشرفته خود می‌تواند به بیماری ام‌اس منجر شود.

گوشت بوقلمون بدون پوست، به طور طبیعی چربی کمی دارد که معادل ۱ گرم چربی در هر ۳۰ گرم گوشت است، لذا کسانی که دارای رژیم غذایی کم چربی هستند، می‏توانند از آن استفاده کنند.

۱۵۰ گرم گوشت بوقلمون حدود نیمی از اسیدفولیک مورد نیاز روزانه را تامین می کند. همچنین منبع خوبی از پروتئین، سلنیوم، روی و پتاسیم و ویتامین‏های B1 ، B3، B6 وB12  و اسید آمینه تریپتوفان است.

بوقلمون کلسترول خون را کاهش می‏‏دهد، آرامش و سرحالی ایجاد می‏کند، از سرطان جلوگیری می‏کند، ترشح هورمون تستسترون را افزایش می‏دهد، سیستم ایمنی را تقویت می‏کند.

گوشت سفید و بدون پوست بوقلمون، یک ماده غذایی با پروتئین بالا و چربی کم است. کسانی که باید غذاهای کم چرب بخورند، می‏توانند از قسمت سفید گوشت بوقلمون استفاده کنند.

 

منبع:سلامتی