به گزارش گروه سلامت جوان خبرگزاری برنا به نقل از العالم، لطفی شاور رییس اداره نظارت بر کشتارگاهها و بهداشت عمومی با تاکید بر اینکه نبود نظارت دامپزشکی و امنیتی عامل گسترش ذبح گوشت الاغ در مصر در سالهای گذشته شده است، گفت: گوشت الاغ در حل مشکل غذایی (کمبود مواد غذایی) در مصر در سالهای اخیر سهیم بوده است.

به نوشته روزنامه "وتو" چاپ مصر، لطفی شاور با بیان اینکه خوردن گوشت الاغ هیچ ضرری برای سلامتی افراد ندارد، افزود: "به نظر می رسد گوشت الاغ با اقبال شهروندان مواجه خواهد شد، زیرا بافتی نرم و درهم تنیده دارد و به این سبب گوشتی "تُرد" به نظر می رسد و در دهان مصرف کنندگان، خوشمزه به نظر می رسد".

گفتنی است که دستگاه امنیت مصر پیشتر گروهی از افراد را که مزرعه ای برای پرورش الاغ شامل بیش از 1500 الاغ زنده و 50 الاغ ذبح شده داشتند؛ بازداشت کرده بود؛ این افراد قصد داشتند گوشت الاغ را  به عنوان گوشت گاو در بازارها بفروشند.