به گزارش خبرگزاری برنا از مشهد، رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان افزود: واحدهای تولید کننده تخم مرغ بدون آنتی بیوتیک استان یک گام فراتر گذاشته و درحال برنامه ریزی تولید تخم مرغ غنی شده امگا 3 هستند که درصورت به ثمر رسیدن این تلاش، بیش از 10% تولید تخم مرغ استان زیر پوشش تخم مرغ غنی شده امگا 3 قرار می گیرد.

دکتر جعفر عطارباشی اظهار داشت: رژیم های غذایی با درصد اسید های چرب امگا 3 پایین و امگا 6 بالا، خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی را افزایش می دهند وتولید فراورده های خام دامی مثل شیر، مرغ و تخم مرغ غنی از امگا 3 نه تنها میزان مورد نیاز این ماده مغذی را فراهم می کنند بلکه در روند تولید این محصولات، اسیدهای چرب غیر اشباع بیشترو کلسترول کمتر تولید شده  و ازطرفی میزان اسید چرب امگا 6 که یک عامل خطرناک در بروز روندهای التهابی و بیماری های قلبی عروقی است نیز به شدت کاهش می یابد.

وی یادآور شد با توجه به اینکه تولید این محصولات تاکنون به دانش فنی خارجی و مکمل های تولید خارجی متکی بوده است، امید آن می رود که تلاش های این تولید کنندگان ثمر داده و با اتکا به دانش تغذیه طیور متخصصان مجرب داخلی، فرمولهای این نوع تغذیه بدست آمده و در نهایت با اتکا به توان بالای کارخانجات خوراک دام و طیور استان، اولین  گام ها در راه تولید خوراک های ویژه تولید مرغ، تخم مرغ، گوشت و شیر غنی شده امگا 3 نیز برداشته شود.