به گزارش خبرگزاری برنا -ایلام-  جواد محبت ،عضو انجمن تغذیه طبیعی ایران بابیان اینکه : بشرخوراک طبیعی را دستکاری می کند و خواص آنرا از بین می برد. ده ها نوع ماده شیمیایی و افزودنی و نگهدارنده به آنها می زند و ترکیباتی بی معنی و بیماری زا پدید می آورد,شما ببینید یک لیوان آب چقدر ماندگاری دارد از نظر  سلامتی؟,نهایت دو روز این آب قابل استفاده هست و بهتر است در یک روز مصرف شود, , چه چیزی به این آب می زنند که یکسال تاریخ مصرف دارد؟درباره آبمیوه چطور؟ آب سیب را باید فوری و در چند دقیقه خورد و گرنه اکسید می شود, , چه چیزهایی به این آبمیوه های پاکتی می زنند که یک سال تاریخ مصرف دارد؟ اینها همه مضر و بیماری زا هستند,یک وگان با خوراک طبیعی هیچ نیازی به صنایع غذایی و خوراک های تغییر یافته ندارد, اینها همه سم هستند که بسته بندی های زیبا دارند, انواع رنگ های مصنوعی، مواد نگهدارنده مضر، قند و شکر صنعتی به آنها افزوده می شود و سیستم بدن را بهم می ریزند,  صنایع غذایی بغیر از دستکاری های نابخردانه ای که بر روی خوراک های طبیعی بوجود می آورند، کلی هم پلاستیک و شیشه و آلومینیوم و پاکت برای این مزخرفات صرف می کنند و محیط زیست را آلوده می کنند,ما بجز میوه فروشی ها و خشکبار فروشی ها و مزرعه ها، به هیچ مغازه دیگری نیاز نداریم از نظر غذایی, باقی همه بیهوده است, فقط یکسری ماشین های کشاورزی و پاک کننده دانه ها قابل قبول است، در همین حد , با گیاهخواری کامل و استفاده از خوراک های طبیعی، همه چیز درست می شود و دیگر نیازی به کارهای بیهوده نیست.