به گزارش خبرگزاری برنا از کرمان؛ حسین رشیدی با اعلام این خبر افزود: کشتارگاه های طیور این استان با اجرای این طرح مجاز به عرضه لاشه های مرغ سنگین تر از وزن دو کیلو گرم نخواهند بود و فروشندگان مرغ نیز موظف به رعایت این دستورالعمل هستند.

وی بیان کرد: پرورش دهندگان مرغ نیز بایستی به نحوی برنامه ریزی کنند که طول دوره پرورش از 45 روز بیشتر نشود و وزن مرغ زنده از 2.5 کیلوگرم بیشتر نباشد.

مدیرکل دامپزشکی استان کرمان تصریح کرد: کاهش چربی و ضایعات مرغ، ارتقای کیفیت لاشه به دلیل کم چرب بودن و کاهش مصرف داروها بویژه آنتی بیوتیک ها و کاهش احتمال باقی مانده آنها در گوشت مرغ از جمله مزایای اجرای این طرح است.

وی اظهار کرد: تشکل ها، اتحادیه ها و تعاونی مرغداران با توجه به سرمایه گذاری بالای انجام شده در صنعت طیور استان کرمان و اهمیت توسعه پایدار این صنعت در تامین امنیت غذایی مردم لازم است مدیریت زنجیره تولید تا عرضه گوشت مرغ را به عهده گرفته و با تدابیر لازم نوسانات شدید بازار و خسارت های احتمالی به مرغداران را مدیریت و از تولید کنندگان حمایت کنند.

وی افزایش رقابت پذیری صنعت مرغداری ها و امکان جذب بازارهای منطقه در راستای صادرات مرغ مازاد را مهم ترین مزیت اجرای این طرح دانست و تصریح کرد: اجرای این طرح مستلزم فرهنگ سازی در راستای مصرف مرغ با وزن مناسب است.

مدیرکل دامپزشکی استان کرمان تاکید کرد: وزن متوسط و ایده آل مرغ یک کیلو و دویست تا یک کیلو 800 گرم است و تولید مرغ استاندارد در تضمین امنیت غذایی جامعه، افزایش کیفی و کمی گوشت مرغ و همچنین زمینه سازی برای صادرات آن اثرگذار است.

وی افزود: متاسفانه بیشتر مصرف کنندگان به خرید مرغ های با وزن بیشتر از دو کیلوگرم تمایل دارند که باید به وسیله اطلاع رسانی، فرهنگ سازی عمومی و ارائه آموزش های بهینه، افراد جامعه را نسبت به مضرات مصرف مرغ غیر استاندارد آگاه کرد.

وی از جوجه ریزی 15 میلیون 360 هزار قطعه طیور در 9 ماهه سال جاری خبر داد.