به گزارش خبرگزاری برنا از قم و به نقل از ستاد خبری دومین جشنواره غذای ایرانی، یونس عالی پور در بازدید از این جشنواره اظهار کرد: سه استان قم، خراسان رضوی و فارس، علاوه بر چارت مصوب استانداری، معاونت هماهنگی امور زائرین را نیز در ساختار رسمی خود دارند و قرار دادن چنین معاونتی، نشانگر این است که چه دولت قبلی و
چه دولت یازدهم نگاه ویژه‌ای به بحث گردشگری مذهبی و زائر دارد.

وی ادامه داد: در این میان شهر قم با پذیرایی از 20 میلیون زائر در طول سال، دومین شهر زائر پذیر کشور است و این ظرفیتی است که می‌توان در موضوع گردشگری مذهبی با ایجاد زیرساخت‌های لازم و تربیت نیروی متخصص به خوبی به اقتصاد استان کمک کرد.

معاون امور زائرین استانداری قم، تلاش برای معرفی غذاهای سنتی ایرانی به ویژه غذاهای بومی استان قم و همچنین پاسخگویی به ذایقه غذایی تمام زائران چه زائران داخلی و چه مسافران خارجی را از اولویت‌های بحث گردشگری و صنعت غذا عنوان کرد و گفت: ارائه آموزش‌های تخصصی به علاقمندان به این صنعت و آشنایی با ذایقه مسافران از کشورهای مختلف می‌تواند صنعت غذا در استان قم را به یکی از اقتصادی‌ترین صنایع در زمینه گردشگری تبدیل کند.

عالی پور در پایان ضمن تقدیر از رئیس، اساتید و دانشجویان مرکز علمی کاربردی میراث فرهنگی استان قم در برپایی جشنواره غذای ایرانی، خاطرنشان کرد: برگزاری چنین جشنواره‌هایی می‌تواند در مسیر شناخت و تامین ذائقه مردم و همچنین توان استان در زمینه صنایع غذایی موثر باشد.

گفتنی است دومین جشنواره غذاهای ایرانی که با همت مرکز علمی کاربردی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان قم برگزار شده، از بیست و یکم تا بیست و سوم بهمن ماه در بوستان نرگس میزبان علاقمندان است.