به گزارش خبرگزاری برنا از قزوین؛ مجید اسماعیلی افزود: بخش الموت غربی با دارا بودن حدود 1200هکتار سطح زیر کشت فندق رتبه اول استان را به خود اختصاص داده است .

وی متوسط عملکرد فندق را حدود یک تن و 500 گرم در هکتار برآورد کرد.

اسماعیلی با اشاره به اینکه از 60 روستای منطقه 52 روستا دارای محصول فندوق هستند ادامه داد: بیشترین فندق منطقه مربوط به روستاهای زردچال، دربند، سوگاه، هیر، ویار، رشکین، قسطین، فشک، روح آباد، پرچکوه، تلاتر، گشنه رود، طیاندشت، پررود می‌باشد .

این مقام مسئول به فواید و مزایای استفاده از این محصول اشاره کرد و اظهار داشت: فندق دارای چربی قابل جذب بدن می‌باشد و اثرات خوب و مفیدی بر سلامت بدن انسان دارد .

به گفته ی وی؛ برداشت فندق هم اکنون بصورت دو پوست انجام شد و معمولا بصورت تازه خوری و تک پوست برای خشکبار مورد مصرف قرار می‌گیرد .

گفتنی است؛ برداشت فندق در این منطقه تا اواخر شهریور ماه بطول می‌انجامد.