به گزارش خبرگزاری برنا از اصفهان به نقل از ستاد مدیریت بحران استان ضرورت اجرای برنامه های موثر در كاهش آب به‌ویژه در شرایط فعلی كه منابع آبی استان در اثر خشكسالی كاهش یافته است امر بسیار مهم در حفظ منابع آبی است.

به همین دلیل ستاد مدیریت بحران استان در بیانیه ای اعلام کرد: در مجموعه های مختلف برنامه ریزی هایی لازم برای اطلاع رسانی و انجام اقدامات فرهنگی و آموزشی به‌منظور اعمال روش‌های مصر بهینه آب در بخش‌های شرب، صنعت، فضای سبز و كشاورزی معمول شود.

در این بیانیه به تعدادی از راهکارهای کاهش مصرف آب و صرفه جویی اشاره شده است:

نصب شیرهای كاهنده مصرف(با توجه به شرایط: الكترونیكی، پدالی و غیره)

استفاده از خنك كننده مناسب با توجه به شرایط آب و هوایی و اقلیمی، تعویض پوشال كولرهای آبی، تنظیم فلوتر كولر جهت جلوگیری از سرریز آب از تشتك آن، جابجایی كولرها به محل هایی كه كمتر در معرض تابش آفتاب باشند و استفاده از سایه بان برای كولر های آبی و در صورت امكان استفاده از سیستم های سرمایش موضعی به جای سیتم های متمركز.

كنترل مصرف آب برای ظرفشویی و پخت و پز در شركت ها و كارخانه هایی كه رستوران دارند.

كنترل سرریز و نشت فلاش تانك ها و نصب فلاش تانك های كم حجم چند مرحله ای

عایق بندی همه لوله های كه در معرض هوای آزاد هستند با توجه به شرایط آب و هوایی

جلوگیر از شست و شوی وسایل نقلیه و معابر با آب شرب.

استفاده از سردوش های كم مصرف