به گزارش خبرگزاری برنا از خراسان شمالی، كارشناس تغذیه در بجنورد با اشاره به تغذیه مناسب در ماه رمضان گفت:‌ هندوانه منبع ویتامین C، مواد معدنی و دیگر ویتامین ها و هم چنین دارای بتاکاروتن و آنتی اکسیدان های قوی است.

شهلا جودت با بیان این که یک فنجان هندوانه 24 و3 دهم درصد ویتامین C دارد افزود: لیکوپن موجود در هندوانه بیش از گوجه فرنگی است و باعث کاهش خطر ابتلا به انواع سرطان ها به ویژه سرطان پروستات، ریه و معده می شود.

وی تصریح کرد:‌ هندوانه همچنین دارای ویتامین های B1 وB6 و پتاسیم آن به کاهش فشار خون و تشکیل سنگ های کلیوی کمک شایانی می کند.

به گفته این کارشناس تغذیه،‌ این میوه پرخاصیت در تقویت سیستم ایمنی و پیشگیری از ابتلا به عفونت ها اثر به سزایی دارد.

وی خاطرنشان کرد: مصرف هندوانه در کاهش علایم استئوآرتریت و روماتیسم بسیار موثر است.