مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد كشاورزی خراسان شمالی در گفت‌وگو با خبرنگار برنا از خراسان شمالی، در این رابطه اظهار داشت: محصولات كشاورزی سالم و پاک مبتنی بر استفاده از شیوه‌های كنترل عوامل خسارت زا و استفاده از سموم كم خطر به موقع و به میزان بر اساس عمل به توصیه‌های كارشناسان گیاه پزشكی از مرحله كاشت تا برداشت تولید می‌شوند.
 
به گفته محمد نقی كاظمیان، در سال جاری تولید محصولات سالم و پاک در دستور كار این سازمان قرار گرفت كه بر اساس آن در ماه جاری برای تحقق این هدف تفاهم نامه‌ای میان این سازمان با اداره كل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان منعقد شد تا محصولات پاک و سالم با نشان استاندارد در فروشگاه‌ها عرضه شوند.

وی در ادامه اعلام کرد: تمامی كشاورزان استان كه متقاضی تولید این نوع محصولات و اخذ نشان استاندارد برای آن‌ها هستند باید به سازمان جهاد كشاورزی شهرستان‌ها مراجعه تا با نظارت آن‌ها این محصولات را تولید كنند.

وی بیان داشت: اولویت نخست این سازمان برای تولید این محصولات در استان با محصولات سبزی، صیفی و میوه‌های هسته دار درختی است.

کاظمیان خاطر نشان كرد: این محصولات تولیدی با نشان استاندارد در غرفه‌های فروش این سازمان عرضه خواهند شد.