به گزارش سرویس دانش و فناوری برنا، دانشمندان انگلیسی دریافتند ریز موج‌های (میکرو ویو) پرانرژی می‌توانند مولکول‌های موجود در پوست میوه را شکسته و گازهایی را آزاد کنند که قابل جمع آوری و تقطیر بوده و به محصولی مایع تبدیل می‌شود.

بر اساس گزارش دیلی اکسپرس، این گازها برای تولید روغن، پلاستیک، مواد شیمیایی و سوخت استفاده می‌شود. به عنوان نمونه لیمونن، ماده شیمیایی که بوی خاص مرکبات را سبب می‌شود، در محصولات بهداشتی و آرایشی مورد استفاده قرار گرفت.

دانشمندان ادعا می‌کنند روش ریز موجی می‌تواند در تولید محصولات سوختی از گیاهان دیگر مانند کاه، پوست آجیل، پوست سیب، سبوس برنج و قهوه موثر و مفید باشد.

در کشور برزیل، بزرگ‌ترین تولید کننده آب پرتقال در جهان، سالانه 8 میلیون تن پوست پرتقال پس از آب‌گیری بی‌مصرف شده و قابل تبدیل به مواد شیمیایی و سوخت هستند.