به گزارش سرویس دانش و فناوری برنا، یک مطالعه 10 ساله بر روی شصت هزار زن سوئدی نشان داد، زنانی که 2 تا سه بار در هفته بیسکوئیت، کیک و کلوچه شرین مصرف می‌کنند، 33 درصد بیشتر در معرض سرطان رحم قرار دارند، همچنین این نسبت در مورد کسانی که بیش از سه بار در هفته بیسکوئیت مصرف می‎کنند، به 42 درصد افزایش می‌یابد.

به گزارش پست جاگران، این تحقیقات نشان داد، مصرف زیاد قند و غذاهای شیرین سبب افزایش بروز سرطان رحم می‌شود.

در حال حاضر محققان به دنبال کشف ارتباط بین میزان مصرف خوراکی‌های شیرین و ابتلا به سرطان رحم هستند.

به گفته محققان، جذب بیش از 35 گرم قند در روز، در حدود 7 قاشق چایخوری سبب رشد 36 درصدی تومورهای سرطانی در رحم زنان می‌شود.

یکی از دلایلی که خوردن قند زیاد باعث بروز سرطان می‌شود، افزایش ترشح هورمن استروژن است که ترشح این هورمون سبب رشد نامحدود و غیر کنترل شده سلول‌ها شده که این یکی از خصوصیات بیماری سرطان است.

دیگر آنکه، جذب زیاد قند در بدن سبب ترشح بیشتر انسولین و در نهایت منجر به بزرگ شدن زیاد سلول‌ها می‌شود.

طبق آمار، سالانه 6 هزار و 400 زن در انگلیس به تومورهای رحمی مبتلا می‌شوند که از این میزان یک هزار نفر در سال نفر می‌میرند.