به گزارش سرویس دانش وفناوری برنا، در جشنواره فلفل‌های قرمز که در باغی به نام "وست دین" درحال برگزاری است، بیش از سیصد نوع فلفل در رنگ‌ها، شکل‌ها و اندازه‌های مختلف به نمایش درآمد. بعضی از این فلفل‌ها آنقدر تند هستند که حتی نمی‌توان آن‌ها در دست گرفت.
























بر اساس گزارش اسکن پیکس، در این جشنواره فلفل ناگا جولوکایا که یکی از تندترین فلفل‌های جهان است، به نمایش درآمد.

سارا وین ناظر باغ وست دین گفت: نخستین باری که پرورش گیاه فلفل را شروع کرده بودم، حدود 6 نوع فلفل وجود داشت، حتی کاتالوگی برای این فلفل‌ها نبود و من مجبور می‌شدم برای به‌دست آوردن وجمع آوری آن‌ها به کشورهایی مثل استرالیا و نیوزیلند و آمریکا سفر کنم، اما امروزه هرکس بخواهد می‌تواند با گرفتن بذر از شرکت‌هایی در انگلیس این فلفل‌ها را پرورش دهد.

این جشنواره ازسال 1995 تا کنون برگزار می‌شود .