به گزارش خبرنگار سرویس دانش و فناوری برنا، مصرف گوشت قرمز، جگر و سبزی‌ها به علت دارا بودن آهن در دوره آماده‌سازی کنکور باعث شادابی و افزایش راندمان یادگیری می‌شود، به همین دلیل به کنکوری‌ها توصیه می‌شود که این مواد غذایی را در برنامه‌های غذایی خود قرار دهند.

همچنین ویتامین‌های B موجود در سبزی و گوشت قرمز، تاثیر بسزایی در تقویت یادگیری و بالا بردن هوش داوطلبان دارد.

اما وضعیت درباره استفاده از قندها به روش دیگری است، به کنکوری‌ها توصیه می‌شود که در ساعات مطالعه از مصرف شیرینی‌ها و شکلات بپرهیزند، زیرا استفاده از این گونه خوراکی‌ها موجب افزایش ترشح انسولین در خون می‌شود و این افزایش انسولین، کاهش قند خون را در پی خواهد داشت.

از سوی دیگر استفاده از شیر و فرآورده‌های شیری مانند ماست به علت داشتن کلسیم به داوطلبان توصیه می‌شود زیرا کلسیم بر سلول‌های عصبی تاثیر مثبت دارد و مصرف آن موجب تمدد اعصاب و آرامش داوطلبان می‌شود.  

این در حالی است که غذاهای دریایی مانند ماهی و میگو از جمله اغذیه مفید و موثر بر یادگیری هستند.