به گزارش سرویس اجتماعی به نقل وبدا، پریسا ترابی كارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اظهار داشت: مصرف غلات، حبوبات، و مغزهای آلوده به آفلاتوکسین (سموم تولید شده از كپك در این مواد غذایی) موجب بروز سرطان می‌شود. 

كارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت ادامه داد: زیاده روی در مصرف گوشت قرمز و گوشت های فرآوری شده با افزایش احتمال بروز سرطان ارتباط دارد.

ترابی افزود: پخت گوشت در حرارت بالا، فرآوری گوشت، دودی کردن، نمک سود کردن، اضافه کردن مواد شیمیایی و نگهدارنده به گوشت(در تولید سوسیس، کالباس و هات داگ) و کنسرو کردن گوشت سبب تولید تركیبات سرطان زا می شود.

وی تصریح کرد: میوه ها و سبزی ها حاوی فیبر هستند و افزایش مصرف فیبر با کاهش بروز بسیاری از سرطان ها ارتباط دارد همچنین ارتباط بین مصرف منابع غذایی حاوی اسید فولیک مانند حبوبات، اسفناج و مرکبات با كاهش انواع سرطان ها ثابت شده است.