به گزارش سرویس اجتماعی برنا، رضا امانی گفت: مصرف وعده صبحانه در روز امتحان دارای اهمیت بسیاری است و توصیه می‌شود صبحانه روز امتحان از موادی پروتئینی مانند تخم‌مرغ و پنیر كم‌چرب تشكیل شود به ‌ویژه در روز امتحانات محاسباتی مانند ریاضی، بهتر است در وعده صبحانه از مواد پروتئینی استفاده شود.

وی افزود: مصرف مواد پروتئینی موجب افزایش تمركز افراد می‌شوند و در مقابل، مصرف مواد غذایی چرب و نشاسته‌ای موجب خواب‌آلودگی می‌شوند.

امانی با تاكید بر اهمیت مصرف میوه‌های تازه در روز امتحان، تاكید كرد: مصرف آب‌میوه‌های تازه، مانند آب‌پرتقال در روز امتحان توصیه می‌شود. همچنین باید از مصرف آب‌میوه‌های صنعتی پرهیز كرد. نوشیدن یك فنجان چای كم‌رنگ و دارای شیرینی اندك به همراه صبحانه هم برای دانش‌آموزان مشكلی ایجاد نمی‌كند.

عضو هیات علمی دانشگاه همچنین درباره وعده شام در شب پیش از امتحان، گفت: به دانش‌آموزان و دانشجویان توصیه می‌شود شب پیش از امتحان از مواد غذایی چرب و سرخ شده استفاده نكنند و تا حد امكان، غذایی سبك مصرف كنند. همچنین خوردن شام در ساعات پایانی شب مضر است و توصیه نمی‌شود.