به گزارش سرویس اجتماعی برنا به نقل از وبدا،  پریسا ترابی كارشناس دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت اظهار داشت: اسیدهای چرب ترانس و اشباع موجود در کیک، کلوچه، کراکر، غذاهای حیوانی، مارگارین، روغن سرخ شده و چیپس خطرناک ترین چربی ها هستند.

وی افزود: لازم است افراد چربی مورد نیاز خود را از مواد غذایی مانند بادام زمینی، ماهی، غذاهای دریایی، روغن كانولا، روغن های گیاهی مایع مانند روغن کنجد و روغن زیتون تامین کنند.

این كارشناس تغذیه با اشاره به این كه زیاده روی در مصرف گوشت قرمز و گوشت های فراوری شده با افزایش احتمال بروز سرطان ارتباط دارد، گفت: روش های نامناسب تهیه و طبخ مواد غذایی مانند پخت گوشت در حرارت بالا، فرآوری گوشت، دودی کردن، نمک سود کردن، اضافه کردن مواد شیمیایی و نگهدارنده به گوشت (در تولید سوسیس، کالباس و هات داگ) و کنسرو کردن گوشت سبب تولید تركیبات سرطان زا می شود.