به گزارش سرویس اجتماعی برنا، محمدمهدی گویا در تشریح چگونگی مراحل سالم‌سازی سبزیجات گفت: در مرحله اول، سبزی خریداری شده را جهت پاك كردن گل و لای با آب معمولی شستشو دهید و در مرحله بعدی سبزی شسته شده را در یك ظرف قرارداده و با افزودن چند قطره مایع ظرفشویی معمولی به دقت آن را به هم بزنید تا مایع ظرفشویی طی 3 تا 4 دقیقه با آب مخلوط، و سبزی به طور كامل به مایع ظرفشویی آغشته شود.

رییس مركز مدیریت بیماری‌های واگیر ادامه داد: در مرحله سوم مجدداً سبزی را آب‌كشی كرده و در ظرف دیگری بریزید و یك قاشق چایخوری محلول پركلرین كه همان محلول ضدعفونی كننده سبزیجات است و در همه فروشگاه‌ها نیز موجود است، بر روی سبزی ریخته و آب به آن اضافه می‌كنیم و مرحله آخر نیز شستشوی مجدد و نهایی سبزیجات با آب است. 

گویا در ادامه با بیان این كه مطالعات انجام شده نشان داده است كه تاكنون هیچ موردی از ابتلا به بیماری وبا در اثر استفاده از آب آشامیدنی لوله‌كشی تحت نظارت سازمان آب و فاضلاب شهری و روستایی كشور مشاهده نشده است خاطرنشان كرد: آب آشامیدنی لوله‌كشی به دقت در مقاطع مختلف توسط این سازمان و تمامی مراكز بهداشتی دانشگاهی در سراسر كشور تحت نظارت و كنترل دقیق قرار دارد و از این جهت اطمینان كافی وجود دارد.
 
رییس مركز مدیریت بیماری‌های واگیر به هم‌وطنان توصیه كرد: در هنگام مسافرت و تفریح، آب آشامیدنی خود را از منزل با خود همراه داشته باشند و یا از آب معدنی استفاده کنند.

وی گفت: اگر از سلامت آب آشامیدنی اطمینان ندارند، حتماً آن را جوشانده و سپس استفاده کنند.