به گزارش خبرنگار اجتماعی برنا، بهروز جنت در مراسم اهدای نشان ایمنی و سلامت به فعالان عرصه غذا گفت: كلیات نشان ایمنی و سلامت در سال 1385 به تصویب وزیر وقت رسید به طوری که این نشان به فعالان صنعت غذا و محصولات غذایی كه توانسته‌اند بالاترین استانداردها را كسب كنند، اعطا می شود. 

مدیر کل نظارت بر مواد غذایی وزارت بهداشت ادامه داد:تاكنون 30 شركت و 42 محصول غذایی موفق به دریافت نشان ایمنی و سلامت شدند که برای امسال 5 شركت و 5 محصول غذایی نشان ایمنی و سلامت را دریافت می‌كنند. 

جنت افزود: آیین نامه نشان ایمنی و سلامت در حال تغییر است که براساس این تغییرات تعداد محصولاتی كه شامل دریافت این نشان می‌شوند افزایش می‌یابد و محصولات خام دامی و ارگانی از آن جمله خواهند بود.

همچنین در ادامه این مراسم احمد شیبانی رییس سازمان غذا و دارو اظهار داشت: هزینه‌های زیادی از نظر ارزی و ریالی برای آنتی بیوتیک‌ها صرف می‌كنیم به طوری که می توان گفت مواد اولیه و داروهای آنتی بیوتیكی از گران‌ترین داروها هستند. همچنین  4 قلم از 10 داروی پرمصرف كشور را آنتی بیوتیک‌ها تشكیل می‌دهند.