به گزارش خبرنگار اجتماعی برنا، دلیل دیگری برای انتخاب تخم مرغ به عنوان صبحانه، کشف شده است. 

طی تحقیقی که بر روی این ماده غذایی انجام شده، مشخص شد که عاملی به نام RVPSL که در سفیده تخم مرغ وجود دارد، فشار خون بالا را همانند داروهای فشار خون کاهش می‌دهد.

انجمن شیمی امریکا در نیو اورلئان، اظهار کرده است که RVPSL موجود در سفیده تخم مرغ، می‌تواند جلوی فعالیت عاملی به نام ACE را که در بدن ساخته شده و فشار خون را بالا می‌برد، بگیرد و این همان کاری است که داروهای فشار خون مانند کاپتوپریل در بدن انجام می‌دهند.

همچنین محققان می‌گویند که این تأثیر سفیده تخم مرغ بر فشار خون، حتی با پخته شدن نیز از بین نمی‌رود و می‌توان مصرف این ماده غذایی مفید را به عنوان یک رژیم کمکی در کنار داروهای فشار خون، به بیماران تجویز کرد.