به گزارش خبرنگار اجتماعی برنا، محققان با تحقیق بر خواص روغن زیتون پی برده‌اند که مصرف روغن زیتون فرابکر، خطر ابتلا به آلزایمر را کاهش می‌دهد. آن‌ها عنصری کلیدی در روغن زیتون کشف کرده‌اند که پروتئین‌های نابه‌هنجار موجود در مغز را که باعث بروز آلزایمر می‌شوند از بین می‌برد. " اولئوکانتال " ماده‌ای است که از سلول‌های عصبی در برابر آسیب بیماری‌ها محافظت می‌کند. در تحقیقات آزمایشگاهی مشخص شد که این ماده باعث افزایش تولید آنزیم‌هائی می‌شود که پروتئین‌های نابه‌هنجار عامل بروز آلزایمر را از بین می‌برند.

محققان بر این عقیده‌اند که مصرف روغن زیتون فرابکر به همراه رژیم غذائی مدیترانه‌ای باعث کاهش خطر ابتلا به آلزایمر می‌شود و نیز از و خیم‌تر شدن بیماری مبتلایان به آلزایمر جلوگیری می‌کند. 

محققان اظهار می‌کنند با استفاده از این ویژگی روغن زیتون، می‌توان درمان‌های جدیدی برای بیماران مبتلا به آلزایمر کشف کرد.