به گزارش خبرنگار اقتصادی برنا، دهمین نمایشگاه چای ایران عصر روز گذشته در هتل لاله تهران به‌کار خود پایان داد.

این نمایشگاه که با هدف آشنایی تولید کنندگان، بازرگانان، کشاورزان، فعالان چای کشور با آخرین دستاوردهای صنعت چای برگزار شد تبدیل به محلی برای جولان شرکت‌های هندی و سریلانگاری و شرکت‌های ایرانی که بسته‌بندی کننده چای خارجی هستند تبدیل شد.

تنها نمایشگاه چای کشور در فضای کوچکی برگزار شد و میزبان تنها یک شرکت تولید کننده چای داخلی بدون حضور سازمان چای ایران و اتحادیه و تولید کننده چای داخلی بود.

یکی از تولید کنندگان چای داخلی در گفت‌وگو با خبرنگار برنا درباره دلایل کاهش مصرف چای داخلی گفت: به شکلی ناصحیح ذائقه مردم به مصرف چای خارجی که همراه با انواع اسانس و رنگ بوده عادت کرده است.

احمدعلی جان نثار افزود: مصرف چای با رنگ و اسانس اضافه شده برای سلامتی افراد زیان‌آور است.

وی خاطر نشان کرد: زمانی چای خشک خارجی را در یک لیوان آب جوش قرار می‌دهید به سرعت رسوب کرده و رنگ آن در ته لیوان جمع می‌شود این در حالی است که چای طبیعی ایرانی به مدت 20 دقیقه برای دم کشیدن زمان احتیاج دارد.

فعال بخش خصوصی یادآور شد: که تنها 20 درصد از مصرف سرانه چای در کشور داخله است.

گفتنی است؛ این نمایشگاه از تاریخ 28 آبان به مدت 3 روز توسط اتحادیه بازرگانان چای ایران برگزار شد.